Tips om snel te slagen bij een rijschool in Utrecht 

Je wilt je rijbewijs graag zo snel mogelijk halen, want je wilt immers autorijden. Een eerlijk is eerlijk: rijlessen zijn nu eenmaal niet goedkoop. Hier vind je de beste tips om snel te slagen voor je rijexamen bij een rijschool in Utrecht. 

Enkele tips voor je verzameld 

  1. Kies een goede rijschool. Een goede rijschool vind je door te kijken naar het slagingspercentage, deze is landelijk gemiddeld 50%. Dus misschien is die goede rijschool iets duurder, maar dan is de kans dat je in één keer slaagt wel groter. Zo heb je dus uiteindelijk minder lessen nodig en hoef je maar één keer examengeld te betalen. De prijzen bij rijschool WTF vallen overigens behoorlijk mee. 
     

  1. Start tegelijk met je rijlessen ook met je theorie. Vraag gelijk je theorie examen aan. Doordat je datgene wat je in de theorie leert ook in de praktijk meemaakt, onthoud je het beter en rijd je ook nog eens zekerder. Dit is dus dubbel voordeel! 
     

  1. Zorg dat je je goed voorbereid op je rijexamen door een tussentijdse toets te doen. Zo weet je waar je vlakuilen zijn, weet je ook wat je kunt verwachten van je rijexamen en is de kans dat je de eerste keer slaagt een stuk groter.  

   

Ieder persoon leert anders, de een pikt iets nieuws heel snel op, de ander heeft er wat langer voor nodig. Gemiddeld heb je 39 lessen nodig voor het rijexamen. Door deze tips toe te passen en te zorgen dat je regelmatig lest, kun je zo snel als voor jou mogelijk is slagen voor je rijexamen. Meer bij rijschool WTF.